Ontdek Jouw Meestergetallen Betekenis 11, 22 of 33

Er zijn drie getallen met dubbele cijfers die speciale nadruk en aandacht vereisen. Dit is onderdeel onze blogposts over numerologie.

Het zijn de Meestergetallen 11, 22 en 33.

Deze getallen bezitten meer potentieel dan andere getallen en een goed begrip van hun invloed en betekenis kan de kwaliteit van je leven sterk verbeteren.

Jouw Meestergetallen vinden

Als je bent zoals de meeste mensen, is het idee om er een te hebben heel intrigerend, maar… wees voorzichtig met wat je vraagt; ze bieden grote mogelijkheden, maar er zijn ook negatieve effecten aan verbonden; ze belasten het zenuwstelsel en hebben een “pressure-cooker” effect; de diepgewortelde en vaak onbewuste erkenning dat “je bedoeld bent om iets speciaals te doen.”

Bovendien, en dit wordt zelfs onder professionele numerologen niet goed begrepen, als je Meestergetallen in je horoscoop hebt, kun je het een hele uitdaging vinden om hun krachtige kwaliteiten te “beheersen”. Ze zijn sterk geladen, moeilijk te hanteren, en vereisen tijd, rijpheid en inspanning om ze in iemands persoonlijkheid te integreren.

Ze zijn echter ook lonend, zelfs als je het gevoel hebt dat je nog niet aan hun potentieel voldoet, want ze hebben de neiging je perspectief en verbeelding te verruimen en je mogelijkheden om hoog te mikken uit te breiden.

De invloed van Meestergetallen

De betekenis van Meestergetallen vertelt ons niet dat ze ergens een garantie voor zijn. Je keuzevrijheid is je ware kracht.

Als de horoscoopcalculator geen enkele 11, 22 of 33 in je horoscoop laat zien, betekent dat niet dat het bereiken van een ultiem potentieel, een meester worden op je gebied, niet binnen je bereik ligt. Omgekeerd, als je meerdere Meestergetallen hebt, betekent dat niet dat het pad naar vervulling, of de speciale kracht van deze getallen voor jou voor het oprapen ligt; er zijn inspanningen, aandacht en zelfs kansen voor nodig.

Mastergetal potentieel

Sommige mensen met Meestergetallen dragen een zelfverzonnen last van schuld of teleurstelling met zich mee, omdat ze het gevoel hebben dat ze niet aan hun potentieel hebben voldaan. Dit is een ongelukkig neveneffect van het huidige leven, waarin te veel wordt afgemeten aan hoe “succesvol” je bent, in tegenstelling tot wie je bent als mens.

Vaak komt de invloed van Meestergetallen tot uitdrukking in iemands karakter en persoonlijkheid, met alle positieve voordelen van dien.

De regels in de numerologie, wanneer Meestergetallen van toepassing zijn en wanneer niet, zijn niet zo gemakkelijk gedefinieerd als we zouden willen.

Meestergetallen worden vaak verkeerd begrepen!
Bij berekeningen worden Meestergetallen bijna nooit verkleind. Bijvoorbeeld, je Levenspad is gebaseerd op je geboortedatum. Laten we kijken als iemand die geboren is op 22 november 1988:

November is de 11e maand, dus is er een Meestergetal 11.
De dag is 22, een ander Meestergetal
Het jaar is 1988, wat reduceert tot 8 (1 + 9 + 8 + 8 = 26 = 2 + 6 = 8)

John heeft twee Meestergetallen in zijn geboortedatum.
Maar hier is het ding met deze Meestergetallen, vanwege hun plaats in de horoscoop is hun invloed beperkt, hoewel John zeker beïnvloed zal worden door hun kracht.

Deze Meestergetallen zijn tijdelijk, want ze zijn gekoppeld aan cycli die de Periodecycli worden genoemd.

We hebben in de loop van ons leven drie Periodecycli: de Eerste, Tweede en Derde Periodecyclus, die respectievelijk het vroege, middelste en latere deel van je leven vertegenwoordigen.

De Eerste Periodecyclus – een belangrijke indicator voor iemands kindertijd en vroege volwassenheid, is gebaseerd op de geboortemaand. In het geval van John een 11 (voor de maand november). Omdat dit zijn Eerste Periodecyclus is, beïnvloedt de 11 hem in het begin van zijn leven – een uitdagende en moeilijke tijd, omdat hij anders zal zijn dan andere kinderen en jongvolwassenen: Een dromer, buitengewoon gevoelig en begaafd met een buitengewone fantasie, zijn jeugd zal vrijwel zeker ook eenzaam zijn.

Zijn Tweede Periode Cyclus – die veel onthult over het middelste deel van zijn leven, is een 22, en dit Meestergetal zal sterk gevoeld worden. Dit is het meest productieve deel van zijn leven, en het hebben van een Meestergetal in die tijd, betekent dat hij op de een of andere manier naar grootsheid zal streven.

Had zijn geboortedatum echter opgeteld bij een Meestergetal, dan zou het een heel ander verhaal zijn.

Als je Levenspad een Meestergetal is.
Als John’s geboortedatum 9-9- 1993 was geweest (1993 vermindert tot 4), zou dat hem een 11 Levenspad hebben gegeven (9 + 9 + 4 = 11).

Als een 11 Levenspad zou de invloed van het Meestergetal veel krachtiger en gedurende zijn hele leven zijn geweest. Zijn jeugd zou min of meer normaal zijn geweest, maar hij heeft het potentieel om uit te groeien tot een persoon met een krachtige intuïtieve intelligentie en andere heilzame kwaliteiten.

Alleen 11, 22 en 33 zijn Meestergetallen
Alle getallen met identieke cijfers, 44, 55, 66, 77, 88 en 99, zijn krachtiger dan andere getallen met één of twee cijfers. Ze worden Krachtgetallen genoemd en dragen een intensere invloed die sterk gevoeld wordt, eenvoudigweg omdat het getal twee identieke cijfers bevat – een dubbele portie van hun aangeboren kwaliteiten, zogezegd – maar ze worden niet beschouwd als Meestergetallen.

De 11, 22 en 33 zijn meestergetallen, niet omdat ze twee identieke cijfers hebben, maar omdat die cijfers respectievelijk 1, 2 en 3 zijn. Dat ze dubbele porties van hun kwaliteiten hebben, gecombineerd met de waarde van hun som is wat ze bijzonder maakt.

De elf heeft tweemaal de kracht van een 1, maar wordt gedomineerd door de gevoeligheid en intuïtie van de 2. Als de 11 volledig tot uitdrukking komt, is het niet alleen de Intuïtieve, maar ook de Vertrouwde Intuïtieve.

Een 22 is de gevoelige, intuïtieve twee, gedomineerd door de pragmatische 4 – vandaar de Bouwmeester.

Drieëndertig is een double whammy van de creatieve, vrijgevochten 3, maar gedomineerd door de liefdevolle, verantwoordelijke, zorgzame 6 – misschien wel de meest veelbelovende combinatie van allemaal.

Meester getallen herhaaldelijk zien

Het zijn boodschappers: Als het een 11 is, vertrouw dan meer op je intuïtie en minder op je rationele denken. Als het een 22 is, is er een kans om iets groots te doen en die moet je grijpen. Als het een 33 is, open je geest, er is een spirituele leraar die je de hand reikt.

Maar er is meer. Vanuit een symbolisch perspectief weerspiegelt de betekenis van het meestergetal de ultieme expressie en hoort het in een heel ander rijk thuis; het vermogen om spirituele verlichting te bereiken (de 11) kan werkelijkheid worden in de materiële wereld (de 22), om vervolgens anderen naar verlichting te tillen (de 33).

Ze zijn zowel een symbolische uitdrukking als een gids voor het bereiken van de ultieme vrijheid; het hoogst mogelijke rijk van het bestaan: verlichting.

1 Comment

  • Posted 09/08/2023
    by Donnie

    Als je Levenspad een Meestergetal is.
    Als John’s geboortedatum 9-9- 1993 was geweest (1993 vermindert tot 4), zou dat hem een 11 Levenspad hebben gegeven (9 + 9 + 4 = 11)???

    9+9=18 + 4 = 22

Leave a comment