Ex Terug Via Whatsapp? Maak hem of haar jaloers.

1. Verander je profielfoto in een nieuwe foto waarop je plezier hebt met nieuwe mensen
Een veelgemaakte fout van jongens is het uploaden van een nieuwe, knappere foto van zichzelf alleen.

Omdat hij alleen op de foto staat, kan ze er gemakkelijk negatief tegenaan kijken (bijvoorbeeld aannemen dat hij probeert er goed uit te zien op de foto in de hoop dat ze hem ziet en spijt krijgt dat hij het heeft uitgemaakt, of aannemen dat hij eenzaam is en niemand heeft om tijd mee door te brengen).

Als ze aanneemt dat hij probeert er goed uit te zien voor haar, zal ze zich afgewezen voelen door het feit dat hij niet begrijpt hoe de aantrekkingskracht van een vrouw echt werkt (d.w.z. haar aantrekkingskracht is vooral gebaseerd op hoe zijn persoonlijkheid en gedrag haar laten voelen, niet op hoe hij eruit ziet).

Vrouwen zijn degenen die zich moeten richten op hoe ze er goed uitzien voor een man, omdat de aantrekkingskracht van een man vooral gebaseerd is op hoe een vrouw eruit ziet.

Het is niet politiek correct om dat te zeggen, maar het is wel de waarheid.

Het is ook niet politiek correct om te zeggen dat een man niet zoveel om zijn uiterlijk hoeft te geven als een vrouw, maar het is wel de waarheid.

Het is ook de waarheid dat een vrouw zich meer aangetrokken zal voelen tot een ex man als hij zelfverzekerd lijkt, gelukkig is en geniet van het leven met andere mensen zonder haar.

Daar is emotionele kracht voor nodig en dat is aantrekkelijk voor vrouwen.

Er is echter geen emotionele kracht voor nodig om te poseren en heel veel selfies te nemen voor een nieuwe profielfoto.

2. Maak alleen statusupdates als je plezier hebt met andere mensen en voeg altijd een foto toe
Je moet haar laten zien dat je geen eenzame, depressieve jongen bent als zij er niet is.

In plaats daarvan ga je verder met een goed leven zonder haar.

BTW: Momenteel verdwijnen statusupdates na 24 uur, dus als je met je ex chat via WhatsApp, kun je het beste willekeurig een foto of twee toevoegen aan je sms-sessie.

Om te voorkomen dat het lijkt alsof je indruk op haar probeert te maken, kun je natuurlijk een bericht toevoegen als “Dit was leuk” of “Ik ben laatst naar X geweest. Ik ben gek op die plek,” zodat jij en zij erover kunnen praten.

Omdat statusupdates op dit moment verdwijnen, moet je ook alle leuke groepsfoto’s die je hebt gemaakt toevoegen aan je Instagram of Facebook account, zodat ze ze voor onbepaalde tijd kan zien.

Als ze je niet volgt, plaats ze dan gewoon als ‘openbaar’ in plaats van ‘alleen vrienden’ of ‘privé’.

3. Stuur haar een grappig spraakbericht om haar te laten lachen, zich aangetrokken te voelen en je te missen Een vrouw zal veel eerder lachen, glimlachen en zich aangetrokken voelen als ze je stem hoort in plaats van een grappige tekst van je te lezen, omdat er minder ruimte is voor interpretatie.

Bij het lezen van een tekst kan ze ten onrechte aannemen dat je te hard je best doet om grappig te zijn, of nerveus of onzeker overkomt op basis van wat je hebt getypt.

Maar in een spraakbericht kan ze een nauwkeuriger beeld krijgen van wat er in je hoofd omgaat (bijv. je bent zelfverzekerd, ontspannen, speels, op je gemak, zelfverzekerd).

Doordat ze je emotionele kracht voelt, voelt ze zich aangetrokken, waardoor ze minder op haar hoede is en verder met je wil omgaan.

Een paar voorbeelden van wat je in een spraakbericht kunt zeggen om haar aan het lachen te maken en zich aangetrokken te voelen, zijn:

“Hé, ex vriendin. Ik wilde even zeggen dat ik je nu echt mis,” en pauzeer dan een seconde of twee.

Ga dan verder met: “Ik denk dat het iets te maken heeft met het feit dat ik al een uur probeer uit te zoeken hoe de wasmachine werkt. Ik kan je hulp goed gebruiken. Wil je langskomen en me een lesje geven?” en lach dan een beetje.

Je kunt ook zeggen: “Hé, ex vriendin. Ik ben vandaag naar het strand geweest en dacht aan die dag dat je zo lang in de zon zat dat je eruit zag als een kreeft. Nu wil ik kreeft eten. Wil je met me mee lunchen?” en voeg er een lach aan toe.

Een ander voorbeeld: “Hé, ik wilde even zeggen dat toen ik LOL typte in de sms, ik niet echt aan het lachen was. Ik rolde met mijn ogen omdat je grap waardeloos was” en lach haar dan op een liefdevolle manier uit, zoals je zou doen als ze je vriendin was.

Zo’n spraakbericht zal haar interesse wekken en haar aan het lachen maken.

Als gevolg daarvan ervaart ze positieve gevoelens en veronderstelt ze positieve dingen over jou (bijv. je bent zelfverzekerd. Je probeert niet bij haar te slijmen om nog een kans te krijgen omdat je wanhopig bent. In plaats daarvan ben je een man die gemakkelijk andere vrouwen zou kunnen aantrekken en vind je haar leuk en wil je haar. Ze kan je maar beter nog een kans geven, anders neemt een ander meisje je) als ze WhatsApp-berichten van je leest.

4. Stuur haar niets dat suggereert dat je nu vooral alleen bent
Met andere woorden, stuur haar geen foto’s van een koffie die je in je eentje gaat drinken in een café, een foto van de zonsondergang terwijl je alleen op het strand ligt te chillen of een foto van je huisdier.

Hoewel er niets mis mee is als een man dingen alleen doet of tijd alleen doorbrengt om een ex jaloers te maken, helpt alleen zijn niet om haar opnieuw aantrekkelijk te maken.

In plaats van aan te nemen dat haar ex zich zelfverzekerd voelt en gewoon wat tijd voor zichzelf neemt, kan ze het zien als een teken dat hij depressief, verdrietig of eenzaam is en niemand heeft om mee om te gaan.

Een andere mogelijkheid is dat ze aanneemt dat hij zo gekwetst is door de breuk dat hij niet met vrienden wil omgaan of bij niemand in de buurt wil zijn.

Hij is gekwetst en probeert met de pijn van de breuk om te gaan.

Dat klinkt misschien romantisch, maar het is niet aantrekkelijk voor een vrouw; vooral niet nadat ze een man heeft gedumpt tot wie ze zich niet meer aangetrokken voelt.

Als je haar terug wilt, moet je haar opnieuw aantrekken.

De emotionele kracht hebben om met anderen om te gaan en plezier te hebben na een relatiebreuk, is een groot deel van wat je aantrekkelijker maakt voor je ex.

Het laat haar zien dat je emotioneel sterk bent, in plaats van zwak en behoeftig.

Daardoor krijgt ze vanzelf het gevoel dat je zonder haar verder gaat.

Je doet het prima zonder haar.

Zij is jou aan het verliezen.

Als ze zich zo voelt, zal ze van nature de pijn willen stoppen door interesse in je te tonen, of ja te zeggen als je voorstelt om persoonlijk bij te praten.

5. Trek haar opnieuw aan via WhatsApp sms’jes, maar laat haar voelen dat je haar niet probeert terug te krijgen.
Als je ervoor zorgt dat ze zich weer tot je aangetrokken voelt, maar niet aandringt op een relatie, vraag je haar af waarom (bijv. ben je al over haar heen? Ben je verder gegaan? Is er een andere vrouw? Heb je je interesse in haar verloren? Vind je haar niet langer aantrekkelijk?).

Tegelijkertijd kan ze ook jaloers beginnen te worden dat het goed met je gaat, terwijl zij zich ellendig begint te voelen zonder jou.

Als gevolg daarvan wil ze haar charme inschakelen en ervoor zorgen dat je weer verliefd op haar wordt, of in ieder geval dat het lijkt alsof je haar weer wilt, zodat ze zich goed voelt over zichzelf.

Maar terwijl ze je probeert te verleiden om haar weer te willen, zal ze er bijna zeker voor zorgen dat ze weer verliefd op je wordt en een relatie wil.

Aan de andere kant, als je lijkt aan te dringen op een relatie (vooral als je haar alleen maar sms’t via WhatsApp), kan ze gemakkelijk moeilijk te krijgen zijn en als je daardoor wanhopig of onzeker lijkt, zal ze vanzelf meer interesse verliezen.

Zet jezelf dus in de machtspositie door haar weer naar je toe te trekken, maar niet aan te dringen op een relatie.

Regel een ontmoeting, zeker, maar stel het niet zo op dat jij nog een kans bij haar krijgt, of dat jij en zij de relatie bespreken om daarna weer bij elkaar te komen.

Refereer er gewoon aan dat jij en zij even bijpraten om gedag te zeggen.

6. Werk je ‘Over’-status op WhatsApp bij tot iets mysterieus of grappigs.
Je kunt iets mysterieus schrijven als: “Het leven wordt zoveel interessanter als je JA zegt tegen dingen.”

Dan vraagt ze zich af:

Waar heeft hij “Ja” tegen gezegd?
Heeft hij ja gezegd tegen het daten met andere vrouwen? Is hij al op date gegaan?
Wat doet hij nu we niet samen zijn? Waarom was hij niet zo toen we samen waren? Hield ik hem tegen? Is hij nu gelukkiger zonder mij?
Zou hij dat bedrijf kunnen beginnen waar hij het altijd over had/gaan reizen/solliciteren naar die promotie op zijn werk?
Zolang je haar op andere manieren aangetrokken laat voelen terwijl je haar sms’t, of op basis van de veranderingen die je hebt aangebracht in je WhatsApp-profiel, zorgen onbeantwoorde vragen zoals deze ervoor dat ze zich gefrustreerd, buitengesloten en achtergelaten voelt.

Als gevolg daarvan wil ze meer weten en zal ze of contact met je opnemen, of op een andere manier interesse tonen (bijvoorbeeld op like klikken op een post die je maakt op een andere social media site).

7. Maak je ex aan het lachen en laat haar voelen dat je gelukkiger bent zonder haar.
Het gaat er niet om dat je zegt dat je gelukkiger bent zonder haar.

Als je het zegt, kan ze aannemen dat je haar gewoon probeert te kwetsen of jaloers te maken.

Als gevolg daarvan wil ze misschien wraak nemen door te zeggen dat ze nog gelukkiger is zonder jou, of dat haar leven nu geweldig is omdat ze uitgaat met een nieuwe man die beter is dan jij.

Laat haar dat dus gewoon aanvoelen op basis van hoe je praat, je gedraagt en je gedraagt (d.w.z. gedraag je nooit behoeftig of wanhopig naar haar en kom in plaats daarvan zelfverzekerd en tevreden over met of zonder haar in je leven).

Als ze merkt dat je het prima doet zonder haar, zal ze zich vanzelf jaloers en verlaten gaan voelen door jou.