Dit zijn de 10 beste edelstenen voor liefde en relaties

Ben jij op zoek naar de ware of wil je je relatie verbeteren? Maak dan gebruik van edelstenen. Dit zijn krachtige tools om liefde aan te trekken, bestaande liefde te vernieuwen en een betekenisvolle liefdesrelatie op te bouwen.

Natuurlijk zijn edelstenen geen ‘quick fixes’ voor een ongezonde relatie. Ook is het niet zo dat ze je ideale partner op een presenteerblaadje aanreiken. Ze kunnen wel helpen om je open te stellen voor liefde en je interactie met je partner te verbeteren.

1. Rozenkwarts

Dit is de perfecte steen om liefde in je leven aan te trekken. De steen helpt je om meer van jezelf te houden, zodat je gemakkelijker liefde kunt geven en ontvangen. Ook bevordert rozenkwarts je empathisch vermogen, zodat je beter kunt blijven openstaan voor anderen.

2. Hematiet

Deze steen geeft je de kracht en moed om een nieuwe liefde te zoeken en tijdens het daten de moed niet te laten zakken als je niet direct de ware ontmoet.

3. Groene jade

Groene jade is niet alleen geschikt om nieuwe liefde aan te trekken, maar ook om de liefde tussen jou en je partner nieuw leven in te blazen. Bijvoorbeeld als het in jullie relatie een beetje gezapig is geworden en de passie ver te zoeken is.

4. Lapis lazuli

Als je je relatie wil versterken, is lapis lazuli je beste vriend. De steen stimuleert de betrokkenheid bij elkaar door je te helpen om je duidelijk uit te spreken en actief te luisteren. Zo kun je elkaar beter horen en dat is de basis voor een goede relatie.

5. Smaragd

Smaragd is de perfecte steen voor een liefdevolle en stabiele relatie. De steen stimuleert de loyaliteit tussen jou en je partner en versterkt je vermogen om te vergeven, eigen verantwoordelijkheid te nemen en je verontschuldigingen aan te bieden als dat nodig is.

6. Robijn

Deze steen is zowel geschikt om je relatie te verdiepen en verstevigen als om de passie in je relatie levend te houden. Draag hem voor een bevredigend seksleven en voor een relatie die wordt gekenmerkt door vertrouwen en toewijding aan elkaar.

7. Amazoniet

Amazoniet helpt je om je open en eerlijk uit te spreken in je relatie, ook over kwetsbare onderwerpen. De steen is eveneens geschikt om emotionele bagage los te laten, zodat je je relatie verder kunt brengen. Met amazoniet in de buurt lukt het je gemakkelijker om zonder oordelen naar je partner te luisteren, respect voor hem op te brengen en oog te hebben voor zijn kant van het verhaal.

8. Turquoise

Turquoise is de steen die je helpt om in verhitte situaties kalm blijven, zodat je gefocust kunt blijven op het vinden van een oplossing. De steen helpt om je gedachten helder onder woorden brengen en respect op te brengen voor de mening van je partner.

9. Maansteen

Als je de emotionele patronen in je relatie wil doorbreken, draag dan deze steen. Hij helpt je niet alleen om kalm te blijven in overweldigende situaties, maar draagt eveneens bij aan een warme en liefdevolle uitstraling. Ook zorgt hij ervoor dat je je partner gemakkelijker kunt accepteren en voor hem kunt blijven openstaan.

10. Gele jaspis

Wil je de band tussen jou en je partner versterken? Dan is gele jaspis een goede steen om bij je te hebben. Deze edelsteen bevordert de samenwerking en helpt om ergens samen uit te komen.

De steen is er ook voor je als je je eerlijk wil uitspreken naar je partner of als je moed nodig hebt voor het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen. De steen ondersteunt je eveneens om je eigen gevoelens te begrijpen en betere beslissingen nemen.

Als je relatie gecompliceerd wordt en je daardoor verward raakt, helpt gele jaspis je om helderheid te scheppen en overzicht te houden. De perfecte steen dus voor een goede relatie.

 

Bron:

Leave a comment